Hirdetés

Hálózati tárolókkal jelentkezett a Seagate

Új hálózati tárolóeszközöket jelentett be a Seagate. A Central Axis Businnes Edition 20 felhasználóig automatikus adatmentést, titkosítást és biztonságos távoli elérést biztosít a felhasználói számára.

A tárolók belsejében két darab 1 TB-os, 7200-as fordulatszámú, 32 MB gyorsítótárral ellátott merevlemez található, így összesen 2 TB kapacitással rendelkeznek, de a biztonság érdekében RAID 1 konfiguráció is kialakítható. A hálózatra való csatlakoztatáshoz egy Gigabit Ethernet port szolgál, emellett két USB csatlakozóval is felszerelték, ez megkönnyíti a további merevlemezek csatlakoztatását, melyek segítségével a tárolón lévő adatok hordozhatósága is megoldott.

Az USB csatlakozókhoz nyomtatót is lehet kapcsolni, ami ezáltal képes hálózatban is üzemelni. A termék Microsoft Windows XP és Vista, valamint Mac OS X operációs rendszerekkel kompatibilis, rendelkezik Energy Star 4 minősítésű AC adapterrel, csomagolása pedig 100%-ban újrahasznosítható anyagokból készült. A gyártó öt év garanciát vállal rá, a Maxtor online áruházában 480 dollárért vesznek föl rá előrendelést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés