Hirdetés

Hagyományos CES-re készül jövőre a CTA

Persze a múlt évben is arra készültek, aztán láttuk, hogy idén mi lett belőle.

Az új koronavírus-járvány nagyon odaszúrt a híresebb rendezvényeknek, így ezek jó része digitális formátumúvá lett átkonvertálva. A CTA most bejelentette, hogy 2022-ben hagyományos CES-re készülnek, amelyet január 5. és 8. között rendeznek majd meg természetesen Las Vegasban. Az előzetes médianapok január 3. és 4. között lesznek.

Valószínűleg mindenkinek az eszébe jut, hogy az előző évben is így kezdődött a CES körüli felhajtás, majd később alakult át a rendezvény digitálissá, de most azért van okunk bízni a változásban, mert nem csak tehetetlenül nézhetjük az új típusú koronavírus terjedését, hanem a vakcináknak hála egy ütőképes eszköz van a kezünkben a megállítására.

A CTA bejelentése szerint mintegy 1000 cég jelezte már a részvételi szándékát, köztük az Amazon, az AMD, az AT&T, a Daimler AG, a Dell, a Google, a Hyundai, az IBM, az Intel, a Lenovo, az LG Electronics, a Panasonic, a Qualcomm, a Samsung Electronics és a Sony. Természetesen még bővülni fog a terjedelmes lista, hiszen a tárgyalások a jelenlegi szakaszban folyamatosak.

Külön jó hír, hogy a hagyományosra tervezett CES 2022 megpróbálja átmenteni a digitális formátum előnyeit. Mert szó se róla voltak ennek pozitív oldalai is, például a digitális közvetítés. Ez ugyan tényleges rendezvény nélkül idén kötelező volt, de jövőre nem lenne az, viszont a CTA ki szeretné szolgálni az online érdeklődők igényeit is. Megmarad tehát az Anchor Desk, amelyen keresztül a CES saját közvetítői taglalják a rendezvény eseményeit.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés