Hirdetés

Gyorsul a Gamers Line sorozat

A világ egyik jelentős PC-gyártójaként számontartott Acer igyekszik több piacon is kiemelkedő eredményeket elérni, így a cég kiváló ár/teljesítmény mutatóval rendelkező noteszgépei mellett időről-időre olyan termékek is feltűnnek a portfólióban, mint a májusban bemutatott, kifejezetten játékosoknak szánt Gamers Line családba tartozó TFT monitorok. A gyártó ezúttal két új taggal bővítette az újonnan létrejött családot; a 17 hüvelykes AL1751Bs, illetve a 19 hüvelykes AL1951Bs lényegében a május elején debütált két modell felturbózott változatai.

A minimalista külsőhöz nem nyúlt hozzá a gyártó, ugyanakkor az 1280x1024 pixeles felbontású, CrystalBrite technológiájú panelek reakcióidejét 8 ms-ról 6 ms-ra sikerült csökkenteni. Tekintve, hogy még a leggyorsabb képváltásokat alkalmazó programok esetében is bőven elégségesnek mondható a „lassabb” modellek válaszideje, illetve a 2 ms-os különbség lényegében alig érzékelhető, ezért az új monitorok kifejlesztését alighanem az LCD kijelzők piacán tapasztalható rendkívül kiélezett verseny indukálhatta.

Az Acer AL1751Bs, illetve AL1951Bs a válaszidőt leszámítva lényegében ugyanazokat a paramétereket hozza, mint a korábbi modellek, így a panelek tipikus fényereje 400 cd/m2, a kontrasztarány 500:1 , illetve 700:1, betekintési szögük pedig 140/130°, illetve 150/135° (17 hüvelykes, illetve 19 hüvelykes modell esetén).

A két új Gamers Line családba tartozó TFT monitor – melyekre a gyártó 3 év garanciát vállal – hazai megjelenésének ideje, illetve piaci ára egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés