Hirdetés

Gyorsítja a KA2 szériás monitorokat az Acer

Az alsó kategóriás család új tagjai az eddigieknél magasabb frissítési frekvenciákkal érkeznek.

Frissíti az Acer alsóbb kategóriás, de már játékra is ajánlható KA2 monitorcsaládját, és ennek keretében az eddigiekhez képest magasabb frissítési frekvenciákat kínálnak, jelezve, hogy a gyártó egyre inkább igyekszik a játékosok kedvében járni még ezekkel a nem feltétlenül „gamer” modellekkel is. Ez a változtatás most azt jelenti, hogy az eddig 75 Hz-es modellek mostantól 100, a 165 Hz-es változatok pedig 180 Hz-es panelekkel érkeznek, így lehet, hogy érdemes kicsit várni a vásárlással annak, aki ezek közül nézett ki magának valamit.


[+]

Ez a fejlesztés első körben két terméket érint, a régebben 75 Hz-es KA272Hbmix és KA242YHbmix nevű változatokat, melyek most VA paneleket kapnak, Full HD felbontással, 250 nites fénysűrűséggel, 72%--os NTSC színtérrel és 3000:1 kontrasztaránnyal. Csatlakozóból egy HDMI és egy D-Sub (!) áll a rendelkezésre, de kapunk 2x2 wattos hangrendszert illetve 3,5 mm-es fejhallgató- és mikrofon portokat is. A magasabb frissítési frekvenciák kihasználását AMD FreeSync kompatibilitás segíti, a kényelmet pedig dönthető (de nem emelhető) állvány, illetve 100 x 100 mm-es VESA rögzítés hivatott fokozni.

Az új KA272 és KA242 változatok március folyamán érkezhetnek, az árak 150 illetve 130 euró környékén mozoghatnak, míg a család 180 Hz-es tagjaira áprilisban számíthatunk majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

Hirdetés