Gyorsít az Anthemen az új Adrenalin béta

A 19.1.2 a sokak által várt játékon túl a Tropico 6-hoz és a Resident Evil 2 Remake-hez is elhozza a támogatást.

Kiadta az AMD az Adrenalin 19.1.2 béta meghajtókat, melyek az állandó jellegű hibajavítások mellett meghozzák a támogatást az új Resident Evil 2 Remake-hez, a Tropico 6-hoz, illetve a február végére ígért Anthem korai bétájához is. Az utóbbi esetében 1080p felbontáson az RX580 esetében állítólag 7% gyorsulásra is számíthatunk.


[+]

A hibajavítások listájában fontos lehet annak a bugnak a korrekciója, mely egyes monitoroknál reboot után fekete képernyőt hozott, legalábbis addig, míg a felhasználó nem kapcsolta ki majd be a kijelzőt, illetve azé, amelyik a FreeSync bekapcsolása után a Rocket League-ben a képernyő villogását okozta. Nem kell már megküzdenünk az állandó, de hamis jelzéssel sem, ami friss illesztőprogram letöltésére hívja fel a figyelmet és kevesebbszer omlik össze a Beállítások panel.

Ettől persze még maradtak bent hibák: ha két vagy több monitort használunk, de az egyiket kikapcsoljuk, akkor egy idő után az egérmutató mozgásában vagy a rendszer reszponzivitásában jelentkezhet lassulás, a WattManban beállított értékek nem mindig befolyásolják az RX Vega kártyák működését, a ReLive-nál pedig előfordulhatnak invertált színű felvételek.

Az új Adrenalin csomag szokás szerint az AMD szerveréről tölthető le.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés