Hirdetés

Költséghatékonyság és gyorsaság jellemzi a Ricoh új nyomtatóit

Két új színes multifunkciós modellel bővül a Ricoh nyomtatókínálata, melyek elsősorban a kis irodai munkacsoportok igényeire lettek szabva. Az Aficio SP 3400SF és SP 3410SF névre keresztelt termékek nyomtatnak, másolnak, szkennelnek, és igény esetén faxolnak is. A berendezések monokróm módban percenként 28 lap nyomtatására képesek, és az energiatakarékos készenléti állapotból bekapcsolva az első oldal már 8 másodperc alatt elkészülhet.

Az Aficio SP 3400SF és SP 3410SF 1200x600 dpi-s maximális felbontást biztosít, emellett a berendezések szükség esetén automatikusan papírforrást váltanak, ami biztosítja a folyamatos munkavégzést. A lapok adagolásáról egy 500+1 lapos tálca gondoskodik, továbbá az alapkiépítésben is rendelkezésre álló dokumentumadagoló (ADF) segítségével 35 lap beolvasása, valamint továbbítása oldható meg automatikusan.

A berendezések természetesen megoszthatók a vezetékes hálózaton, így minden felhasználó eléri őket. A lapolvasás e-mailbe (push-scan), mappába vagy ftp-re is lehetséges, ami papírmentes dokumentumtovábbítást tesz lehetővé, csakúgy, mint a PC-fax funkció. A felhasználók közvetlenül USB meghajtóra is szkennelhetnek, emellett az azonosításig zárolt nyomtatási munkáknak köszönhetően az adatok is biztonságban vannak.

Az Aficio SP 3400SF és SP 3410SF termékekhez tartozó, dob egységet is tartalmazó kompakt tonerkazetta nem igényel karbantartást, így leegyszerűsíthető a kellékanyag utánpótlása. A színes multifunkciós nyomtatók forgalmazása hamarosan megkezdődik, az árakról azonban nem nyilatkozott a Ricoh.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Ricoh

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés