Hirdetés

G.Skill R-DIMM tuningmemóriák jöttek a Storm Peak platformhoz

Az AMD legfrissebb Ryzen Threadrippereihez való újdonságok 64 vagy 128 GB-os pakkban választhatók.

A patinás múltú G.Skill egy új DDR5-ös RAM-családról lebbentette fel a fátylat, amit az AMD 7000-es sorozatú Ryzen Threadripper processzorai mellé szántak, és 64, illetve 128 GB-os, négycsatornás készletekben gyártanak.


[+]

A Zeta R5 Neo névre keresztelt, AMD EXPO profilokkal ellátott memóriák konfigurálás nélkül 1,4 voltot kérnek a megfelelő működéshez, és a 4x16 GB-os, valamint 4x32 GB-os kitek 6400 MHz-es effektív órajelre hitelesített kivitelben készülnek (az előbbinél úgy tűnik, hogy tipográfiai hiba van a hivatalos honlapon, mert a terméknévben 6000 MHz-et írnak, de mind a típusjelben, mind pedig a specifikációs listán 6400-at). Mindkét opció primér késleltetéseit CL 32-39-39-102-re állították, és a mindössze 31,2 mm magas R-DIMM modulok kézzel válogatott chipjein látszólag csak egy (feltehetően grafén- vagy réztartalmú) matrica figyel.

[+]

A mostanában debütáló, élettartamra szóló garanciával megtámogatott konstrukció üzemi hőmérsékletének monitorozását egy fedélzeti szenzor segíti. A csomagok vételárát a cég egyelőre nem hozta napvilágra, de az teljességgel nyilvánvaló, hogy nem aprópénzért mérik majd őket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés