Hirdetés

Nagyon úgy néz ki, hogy ilyen lesz az új GoPro

Újdonság a 4K/60p mód, a Full HD-nál a 240 képkocka/mp rögzítési sebesség, és egy új, saját SoC-ról is pletykálnak.

Hivatalosan szeptember végén jelentik be az új GoPro akciókamerát, de meglehetősen hitelesnek tűnő információk már kiszivárogtak a Hero6 Black-nek nevezett termékről. Nem igazán világos, hogy ez egy tervezett médiahack volt, vagy a GoPro bénázott valamit, mindenesetre a lényeg az, hogy valaki lefotózta az új masina dobozát.

GoPro Hero6 Black
GoPro Hero6 Black (forrás: Verge) [+]

Ennek alapján pedig a Hero6 Black örökli az előd kompakt kialakítását. Ahhoz hasonlóan 10 méteres mélységig lesz vízálló, viszont újdonság a 4K60p felvételi mód, amellyel 4K felbontású videók készíthetőek másodpercenkénti 60 képkockás rögzítési sebesség mellett, korábban ugyanis be kellett érni ennek a felével. Ezen kívül megjelenik a Full HD esetén a 240 képkocka/másodperc opció, amelynek révén szebb lassított felvételek elkészítésére nyílik mód.

Egy fotó alapján szintén ténynek tűnik, hogy Kanadában 650 kanadai dollárért, azaz körülbelül 135 000 forintért árulják majd. Egyes, egyelőre még nem bizonyított pletykák szerint a GoPro elengedi új termékénél az Ambarella által gyártott SoC-t, és egy saját fejlesztésű, GP1-nek nevezett chipsettel helyettesíti azt, amely elméletileg jobb képminőséget és nagyobb akkumulátoridőt eredményezhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • GoPro

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés