Hirdetés

Befutottak a Glorious új vezeték nélküli PRO egerei

A Model O 2 széria bővülése mellett a Model D is kapott egy feltupírozott utódot, és mindkét jószágból van 4/8 kHz-es mintavételezésű kiadás.

A Glorious legfrissebb kábelmentes egereinek érkeztét nem előzte meg nagy csinnadratta, noha két modell kapta meg a PRO kezelést, így szakítván többek között a lyukacsos kültakaróval és az RGB-s világítással. Az újdonságokból típusonként két változat van; a (nettó) 100 dollárra árazott, normál verzió, amely 1000 Hz-es polling rate-tel serénykedik és a (nettó) 130 dollárra taksált 4K/8KHz Edition, ami a Nordic MCU-nak hála madzaggal 8000, anélkül pedig 4000 Hz-es USB frissítési rátára képes.


[+]

Az október 17-én bemutatott, hatgombos Model O 2 PRO, illetve Model D 2 PRO közös jellemzője, hogy enyhén szemcsés burkolatuk mélyén a 100-tól 26 000 cpi-ig skálázódó, 650 ips-os/50 g-s BAMF 2.0 érzékelő dolgozik Motion Sync támogatással, tehát a high-end szegmensben manapság de facto sztenderdnek számító PixArt PAW 3395 egységről beszélünk, ami minden valószínűség szerint egyedi SROM-ot használ, és háromprofilos belső memóriával toldották meg.


[+]

Egyezik még, hogy a főklikkek alá 0,2 ezredmásodperces válaszidővel operáló, "100 milliós" optikai switch-ek kerültek, amelyeknek debouncing ideje 0 és 16 ezredmásodperc közt állítható. A célgéppel való kommunikáció 2,4 GHz-es rádió segítségével vagy a vezetékes módot is inicializáló, 2 méter hosszúságú USB Type-C/Type-A Ascended paracorddal történik, azonban a Bluetooth ezúttal nem része az egyenletnek.


[+]

Az akkumulátor az 1 kHz-es kivitelekben legfeljebb 80 óráig húzhatja kakaóval, ám a 4 és 8 kHz-es variánsok csúcsra járatva mindössze nagyjából 35 órás üzemidőt prognosztizálnak. A jövevények hasán virgin grade PTFE tappancsok állomásoznak a ki-/bekapcsolásért felelős, kétállású reteszkapcsoló, valamint az aktuális cpi-lépcsőt jelző indikátor LED társaságában.


[+]

A 128 mm hosszú, 62-67 mm széles és 38 mm magas Model O 2 PRO a szimmetrikus eszközre vágyókat vette célkeresztjébe, és 57 grammot nyom a mérlegen, míg a 4K/8KHz Edition utótaggal illetett testvérének tömege 59 gramm. Amennyiben a perforációk vagy a címezhető fényjáték elhagyását nem vesszük figyelembe, szembetűnő különbség a szimpla Model O 2 Wirelesshez képest, hogy a bal és jobb kattok nincsenek teljesen elválasztva egymástól, és összességében nagyobbak is lettek, visszatérvén a Model O/Model O PRO-féle dizájnhoz.


[+]

A 128 mm hosszú, 62-67 mm széles és 42 mm magas, szigorúan jobbkezes Model D 2 PRO csak egy leheletnyit módosít elődének fizikai méretein (128 x 61-67 x 42 mm), viszont jóval könnyebb annál (69 helyett 60, továbbá a 4K/8KHz Edition esetében 62 gramm). A már megvásárolható státuszban lévő termékhez, csakúgy, mint márkatársához, egy toldóadaptert mellékelnek, bár ez csupán az olcsóbb, 1000 Hz-es plafonnal rendelkező SKU-khoz jár. Egyelőre fekete van terítéken a szín vonatkozásában, de ki tudja, mit hoz a jövő?

Előzmények

Hirdetés