Hirdetés

Ház a Gigabyte-tól

Az Aorus AC300W miditornyot a gyártó a játékosoknak szánja, és még a VR-barát képességeket is kapott.

Hivatalosan is elérhetővé vált a Gigabyte által a Computexen bemutatott Aorus AC300W ház, ami alapvetően egy standard, kétkamrás miditorony, ATX alaplapok számára (természetesen microATX és Mini-ITX lapok is beszerelhetők), plexi oldallappal. A házba 180 mm hosszú tápegység szerelhető, a CPU hűtő magassága 170 mm, a VGA hossza pedig 400 mm lehet. Háttértárak számára két 3,5/2,5”-es kombinált fiók, és három, az alaplapi tálca hátoldalán kialakított, 2,5”-es meghajtóknak szánt hely áll rendelkezésre, 5,25”-es egységeket azonban már nem fogad. A műanyag-acél konstrukció 469 x 211 x 458 mm-es méretekkel rendelkezik.


[+]

Hűtési lehetőségként előre 2 darab 140 vagy három darab 120 mm-es ventilátor építhető be, és ugyanennyi légkavaró fér el fent is, míg hátul egy darab, 12 vagy 14 cm-es ventilátornak van hely. Mondanunk sem kell, hogy a ház bőven kapott LED-eket is, amelyeket a Gigabyte RGB Fusion rendszerével kezelhetünk. A kinézetre nagy hangsúlyt fektető felhasználóknak érdekes lehet még, hogy a hét standard kártyahely mellé két, függőlegesen elhelyezett slot is tartozik, ami lehetővé teszi a grafikus kártya függőleges beépítését (az ehhez szükséges riser sajnos nem része a csomagnak).


[+]

A legfontosabb extra azonban nem ez, hanem a gyártó VR-Link megoldásával való kompatibilitás, aminek eredménye az előlapra kivezetett HDMI csatlakozó – ehhez köthetjük VR szemüvegünket, így nem muszáj használatához először bemászni az asztal alá és a hátsó kábelrengetegben turkálni. A HDMI port mellett itt egyébként egy Type C konnektort (USB 3.1-hez), két USB 3.1 Type A csatlakozót és hangcsatlakozókat is találunk. Sajnos a bolti megjelenés dátumáról és a hivatalos árról nem közöltek információt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés