Hirdetés

Sokrétű mikrotorony bukkant fel a Geometric Future felhozatalában

A háromféle színben gyártott típus első blikkre egy sci-fi kezelésen átesett SSUPD meshliciousre hajaz.

A Geometric Future egy érdekesnek látszó házzal bővítette kínálatát, ami állítva, illetve fektetve egyaránt használható, de akár az alsó, valmint felső burkolati elemét is megcserélhetjük (szóval a deszkánk I/O pajzsa nem felfelé, hanem az asztal irányába néz majd), és a Model 2 ARK nevet kapta.


[+]

A 440 mm magas, 330 mm széles és 280 mm mély géplak Mini-ITX vagy microATX formátumú alaplapokat tud fogadni, és szabályozható magasságú tálcáján horizontálisan is van némi mozgásterünk a NYÁK rögzítésére. Ebből kifolyólag sokat sakkozhatunk a beépítendő alkatrésztekkel, mivel a visszhangosnak nem mondható konstrukció 172 mm magas processzorhűtőket, 350 mm hosszú grafikus vezérlőket, egy 2,5, plusz egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót és hét ventilátort vagy egy légkavarót, továbbá két 360 mm-es radiátort szállásolhat el, ráadásul az SFX/SFX-L mellett támogatja az ATX-es tápegységeket is.


[+]

Ahogy a fentebbi képen megfigyelhető, összesen nyolcféleképp rakhatjuk össze vasunkat, és a különböző kompenensek számára rendelkezésre álló hely attól függően változik, hogy pontosan mit, illetőleg hová/milyen tájolással teszünk.


[+]

Az előlapi kivezetések egy külső I/O modulon tömörültek össze, amelynek az elején egy 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-C és három USB 3.2 Gen2 Type-A kapu, a hátulján pedig egy újabb USB Type-C konnektor található a dupla a jack társaságában, amely az alaplapunkkal való összeköttetésért felel.


[+]

A jobb szerelhetőség végett a konstrukció természetesen 1, helyenként 1,5 mm vastag acélvázára csupaszítható, és belterét négy fémhálós oldalpanel választja el a külvilágtól (Mesh Edition), azonban a kalyiba Luxury Edition kiadásán a mesh 2 mm vastagságú edzett üveglapoknak adja át a stafétabotot.


[+]

A borítást karcoknak ellenálló, UV fénytől védő bevonattal látták el, és a szürkében, fehérben vagy narancssárgával feldobott feketében készülő torony dobozára (nettó) 170 dolláros árjelzést ragasztottak, miközben üveges verzióját (nettó) 270 dollárra taksálják. Egy említést talán még megér, hogy a termékhez egy kétoldalas alátétet adnak, amit deskpadként is nyúzhatunk a billentyűzetünk és egerünk alatt.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés