Hirdetés

Már az egérrel is lehet fényképezni

A Genius bejelentette a Cam Mouse névre keresztelt egeret, melynek különlegessége, hogy a megszokott funkciók mellett fényképezőt is tartalmaz. Ez első olvasásra meredeknek hangozhat, de annyira nem is elborult ötlet, mivel a 2 megapixeles kamera a munka során mindig kéznél van, így a termék oldalán lévő gombbal bármit le lehet fényképezni. Ha ez megtörtént, akkor visszacsúsztatható a lencsét védő fedél.

A gyártók fotószerkesztő alkalmazást is kínál a termékhez, de ennél hasznosabb a QR kódokat szkennelő szoftver, mely egy másik lényeges felhasználási módja a kamerának. Természetesen HD felbontású videók rögzítésére is van lehetőség, de ezt a felül található gombbal lehet megtenni.

Normál használat mellett egyébként átlagos és egyben szimmetrikus dizájnnal rendelkező egérről van szó. Az USB portra köthető újdonság két gombbal és egy görgővel rendelkezik, a BlueEye optikai érzékelő pedig 1200 dpi-s felbontással dolgozik, továbbá majdnem minden felületen üzemképes. A Genius Cam Mouse 30 dolláros áron érhető el az üzletekben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés