Hirdetés

Szivárványos toronyhűtő érkezik a Gelidtől

A Glacier RGB a gyártó szerint 220 W TDP-s processzorokkal is elbánik.

A világítós tápkábelek után a Gelid egy hagyományosabb terméket dob piacra, hiszen a processzorhűtők esetében már hétköznapi dolognak számít, ha rendelkeznek beépített világítással. Ebben a kategóriában a fényforrások általában a hűtőbordára szerelt ventilátorokban kapnak helyet, és nincs ez másként a Gelid Glacier RGB esetében sem.


[+]

A 152 mm magas, hat hőcsöves toronyhűtő mellé két darab, percenként 1600 fordulatra képes, PWM vezérlésű Stella ARGB ventilátort kapunk, amelyek maximális zajszintje 35 dB(A), dupla golyós csapágyazásuknak köszönhetően pedig – a gyártó állítása szerint – 100 000 üzemórát is kibírnak. A dobozban a mellékelt GC-Extreme hővezető paszta mellett találunk még egy extra szett rögzítőpántot, így igény esetén egy harmadik ventilátort is felszerelhetünk a bordára, bár ez valószínűleg nem emel a gyártó által a maximális TDP értékre megadott 220 wattos felső határon.


[+]

Az 5 év garanciával forgalmazott Gelid Glacier RGB processzorhűtő a jelenleg elterjedtnek számító legtöbb processzorfoglalattal kompatibilis, beleértve a még viszonylag újnak számító LGA1200-at is, vételára pedig 50 euró környékére várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés