Hirdetés

Csak villámakció a GeForce RTX 30 sorozatú VGA-k árcsökkentése

Az NVIDIA nem készül hivatalos árcsökkentéssel, viszont egy darabig még élnek a kedvezményes árak.

Pár napja írtunk arról, hogy csökken a GeForce RTX 30 sorozatú VGA-k ára, amely első látásra hivatalos lépésnek tűnt, de utólag kiderült, hogy hiába várjuk az NVIDIA bejelentését, a vállalat pusztán egy időszakos kedvezményt kínál, így pár hét elteltével visszaállnak majd a hivatalos ajánlott fogyasztói árak.

Konkrét dátum az akció lejártával kapcsolatban nincs megjelölve, de több kereskedőt felkeresve megtudtuk, hogy a kedvezmények az NVIDIA villámpromóciójával vannak összekötve, így valószínűleg erre a hónapra érvényesek.

Persze elképzelhető, hogy nem sikerül a készletek eladását felgyorsítani, így nem kizárt, hogy később további kedvezményeket vezetnek majd be a zöldek, viszont hivatalosan egyelőre nem gondolkodnak tényleges árcsökkentésben, pusztán különböző akciókkal próbálnák vásárlásra bírni az embereket.

Azért fontos a fentieket észben tartani, mert aki esetleg mostanában vásárolna magának GeForce RTX 30 sorozatú VGA-t, annak a jelenlegi ismeretek alapján az elkövetkező egy-két hétben érdemes megejtenie ezt a lépést.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés