Sivatagi száguldásban jeleskedik az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 528.02-es eszközillesztő a hibajavításokat sem veti meg.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 528.02-es meghajtót, amely a Conqueror’s Blade és Dakar Desert Rally című játékokhoz kínál megfelelő profilt – ahol elérhető ott a DLSS 3-at támogatja. Ezen túlmenően a GeForce RTX 4070 Ti kezelése is megoldott.

A friss csomag hibajavításokat is tartalmaz, amelyeket az alábbi felsorolás részletez:

  • Sikerült javítani az egyes, GeForce GPU-val rendelkező notebookokon a fényerősséggel kapcsolatos problémát
  • Az AVS4You programon belül a videók előnézete helyesen jelenik majd meg
  • Megszűnnek a Lumion Pro 12.3 alkalmazás erőteljes képi hibái
  • A Shadowplay mostantól nem fog túlexponált mozgóképet rögzíteni aktív HDR mellett a DirectX 12-ben futó játékokról
  • Felszámolásra kerültek az Outer Wilds című alkotáson belül a fekete és szürke képernyőben végződő stabilitási hibák, amelyek a 522.25-ös meghajtóval jelentek meg
  • A Portal RTX futtatása során az egyes grafikai beállítások megváltoztatása nem vezethet alkalamzásfagyáshoz GeForce Experience programmal történő felvétel mellett

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül. Ugyanitt hozzáférhető a friss csomag, tartalomkészítőknek való Studio verziója is.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés