Hirdetés

Repetázik a modern hadviselésből az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 546.17-es eszközillesztő a hibajavításokat sem veti meg.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 546.17-es meghajtót, amely a Call of Duty: Modern Warfare 3 és a Starfield című játékokhoz kínál frissített profilt – ahol az használható, ott a DLSS, valamint a Reflex elérhetőségével. További extra, hogy javul a Counter-Strike 2 alatt a Reflex funkcionalitása és teljesítménye.

A friss csomag a fentieken túl konkrétan tartalmazza 546.08-as GeForce Hotfix eszközillesztő összes foltozását, valamint az alábbi hibajavításokat:

  • Megszűnnek a Starfield és a Cyberpunk 2077 című játékokban tapasztalható akadozások az Advanced Optimus technológiát használó notebookokon
  • A Control mostantól nem válik instabillá huzamosabb időn keresztüli futtatás után
  • Többet nem kell képtörésekkel számolni, amikor az OBS nagy felbontású videótartalmat vesz fel
  • A laptop GPU-k ezentúl nem fagyhatnak le maximális teljesítményállapot mellett
  • A Wallpaper Engine nem produkálhat képtörést, ha több kijelző van a GPU-ra kötve klónozott többmonitoros módban
  • A Firefox béta verziója nem eredményez majd a szükségesnél nagyobb lapozófájlt, amikor aktív az RTX Video Super Resolution funkció

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől) és 11 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 700 (csak Maxwell architektúrájú GPU-k), 900, 1000, 1600 (Super), 2000 (Super), 3000, 4000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.21.0713-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés