Hirdetés

Három játékra kínál friss profilt az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 397.64-es meghajtót kisebb hibajavításokat is eszközöl.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 397.64-es meghajtót, amely friss vagy új profilt kínál a Destiny 2: Warmind kiegészítőhöz, valamint a Conan Exiles és a Pillars of Eternity II: Deadfire című játékokhoz, illetve frissített SLI profilt kapott a Kingdom Come: Deliverance és a GRIP.

Az eszközillesztő számos hibát is korrigált, többek között a Grand Theft Auto V esetében mostantól akkor is megjelennek a fénypászmák, ha a játékos a meghajtó vezérlőpultjából aktiválja az MSAA-t, emellett a Starcraft 2 című játékból való kilépés nem fog fekete képernyőt eredményezni a Kepler architektúrára épülő GeForce-okon. További javítás, hogy a GeForce GTX 780 Ti SLI konfigurációk esetében lesz kép, ha a felhasználó három monitort csatlakoztat, egyet a DisplayPort, kettőt pedig a DVI kimeneten keresztül.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10, 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.17.0524-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés