Hirdetés

A Battlefield V DirectX Raytracing frissítéséhez készült az új GeForce driver

A WHQL minősítésű, 416.94-es meghajtó a Hitman 2 és a Fallout 76 című alkotásokhoz is tartalmaz profilt.

Az NVIDIA elérhetővé tette a WHQL aláírással rendelkező 416.94-es meghajtót, amely egyrészt a Battlefield V-höz kínál egy frissített profilt, amit már a DirectX Raytracinget is elérhetővé tevő javításhoz készítettek. Emellett a Hitman 2 és a Fallout 76 című játékok is kaptak új, illetve frissített profilt.

Az eszközillesztő egy hibát is korrigál, ezen belül a GeForce GTX 780-as VGA-k esetében megszűnnek a munkaasztalon tapasztalható akadozások.

Az új meghajtóhoz tartozó dokumentáció, illetve maga a driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről, illetve elérhető a GeForce Experience-en keresztül.

Az eszközillesztő a 64 bites Windows 10 (hardverfüggően a Fall Creators frissítéstől), 8.1 és 7 operációs rendszerekre telepíthető, és a GeForce 600, 700, 900, 1000, 2000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.18.0907-es verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés