Hirdetés

GeForce 3: szilícium aranyárban..

A hét egyik legizgalmasabb eseménye, sokak szerint a GeForce 3 debütálása volt. Igen, a story tényleg kísértetiesen hasonlít a farkast kiabáló pásztor dzsánki (NVIDIA) esetére, akinek a végén már senki sem hisz, pedig utóbb már tényleg nem csak festi az ördögöt (farkast?) a falra, hanem tényleg fel is rakja, bár egyelőre csupán a japán boltok polcaira..

Ez persze azt is jelenti, hogy már tényleg csak napok vannak hátra, és végre itthon is kézbe fogható a cucc, bár aki magával is szeretné vinni, annak előzetes árakon számolva min. 110e nettó ft-ot kell majd kipengetni. Ekkor persze nem számoltunk a kölcsönvétel lehetőségével, amire a botcsinálta autó tolvaj hivatkozik, midőn az igazoltatás során kikecmereg egy pezsgőmetál S8-asból..

A hasonlat azért is ülhet, mert a GeForce 3 az elején kb. annyira lesz kihasználható, mint egy S8-as a honi utakon. Jó, újabban abból is van temérdek, csak ugye a hozzáértő szem előtt nem maradhat titokban a gépjármű kora, ez pedig az esetek többségében máris idézőjelbe teszi a tulajdonos tehetősségét, hiszen a törött, sok éves import jószágok nem épp egy Rockefellert sejtetnek a volán mögött..

Egy szó, mint száz, a többségnek még bőven van ideje tisztába jönni a GeForce harmadik kiadásának kvalitásaival, amíg tényleges közelség(é)be nem kerül a vas.. De térjünk vissza a japán userekhez, akik már a Leadtek, az ASUS, vagy épp az ELSA verziói közül választhatnak maguknak GeForce 3-at. Ők mindezt 400 USD körüli jenért tehetik, ez azonban -az ottani piac sajátosságait ismerve- a kártyákér kérhető legmagasabb ár kell legyen, azaz mifelénk csak olcsóbb lehet.

A téma amúgy folyamatosan terítéken lesz tartva, mert ez továbbra is egy hw site, ha nem tűnt volna fel.. :)

Hirdetés