Hirdetés

Gazdag felszereltségű tablettel újít a Pioneer

A Pioneer viszonylag új versenyzőnek számít még a tabletgyártók között, de nagy lendülettel hozza be lemaradását. Egyre több készüléke jelenik meg, melyek közt találhatunk kisebb, 7”-es képernyővel ellátottakat, és nagyobb, 10,1”-eseket is, mint amilyen például legújabb modellje, a DreamBook ePad szériás H10 HD. A friss táblagép képernyője kapacitív, multi-touch érintőpaneles, 1280x800 pixeles felbontással, amivel máris maga mögé utasított jó néhány konkurens versenyzős.

Pioneer DreamBook ePad szériás H10 HD
Pioneer DreamBook ePad szériás H10 HD [+]

A fényereje 300 cd/m², ami erős fényben, például napsütésben is jól olvashatóvá és láthatóvá teszi. Ráadásul operációs rendszere is friss lesz, a 3.0-s Android fog futni rajta, amit előtelepítve kapunk. Belül a Tegra 2 T20-as, 1 GHz-es órajelű processzor dolgozik 1 GB memória támogatásával, amik mellé 16, 32 vagy 64 GB-os flashalapú háttértár kerül. Két kamerával látták el: a szembenéző 2 megapixeles, a hátrafelé néző pedig 5 megapixeles. Az N-es Wi-Fi kártya és a 2.1-es Bluetooth szériatartozék, amikhez opcionálisan 3G modem és GPS modul is kérhető.

A bőrborításos változat
A bőrborításos változat

Továbbá giroszkóp, gyorsulásmérő, környezetifény-érzékelő és digitális iránytű is a készülék része. Az akkumulátora nagyjából 8 órás videolejátszást és 48 órás készenléti időt. A 264 x 176 x 12 mm-es H10 HD rendelkezik kártyaolvasóval, és persze a HDMI csatlakozó se maradt le. Létezik bőr borítású hátlapos változata is egyébként. Az ára 705 dollártól indul, szállítása áprilisban esedékes

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés