Hirdetés

A Galax is megrövidítette GeForce GTX 970 VGA-ját

A Galaxy és KFA2 egyesülése után Galax név alatt futó gyártót is megihlette a rövidített NYÁK-ra épülő GX 970, így elkészítették saját megoldásukat, amit Black Edition névvel különböztetnek meg. Az egyedi nyomtatott áramköri lap ugyan nem annyira rövid, mint az ASUS vagy a Gigabyte megoldása, amelyek mindössze 17 centiméter hosszúak, de a Black Edition 19 centiméterével még így is rövidebb, mint a normál méretű kártyák.


[+]

Cserébe a hosszabb kivitelért a hőcsövekkel tarkított hűtője tetején elfért két darab 80 milliméteres ventilátor. Ami pedig az órajeleket illeti, némi tuning is belefért a keretbe, így a gyári 1051 MHz mag- és 1178 MHz-es Boostórajel helyett 1126/1266 MHz az alapbeállítás, míg a 4 GB-nyi GDDR5 memória frekvenciája változatlanul effektív 7 GHz.


[+]

A hátoldali kivezetések között nagy meglepetés nincs, a két DVI mellett egy darab HDMI és egy darab DisplayPort kimenet sorakozik. Érdemes megfigyelni azt is, hogy a többi gyártóval ellentétben a Galax megoldása két darab 6 tűs tápcsatlakozót igényel az egy darab 8 tűs helyett.


[+]

A vállalat a kártya ajánlott végfelhasználói árát is nyilvánosságra hozta, ami 320 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés