Hirdetés

G.Skill előállt a világ leggyorsabb memóriacsomagjával

A G.Skill igazán nagy dobásra készül. A Trident szériába nevező új memóriacsomagja minden kétséget kizáróan a csúcsra tör, hiszen a DDR3 lapkákat felvonultató modulok 2500 MHz-es órajelen ketyegnek. A kétcsatornás működésre felkészített szettben található, 1,65 V-on üzemelő memóriák időzítése CL 9-11-11-31 lesz, továbbá a termék támogatja az Intel XMP (Extreme Memory Profile) technológiáját.

A 4 GB-os kapacitást kínáló csomag a Trident széria esetében már megszokott passzív hűtést alkalmazza, mely már bizonyította a cseppet sem egyszerű feladatra való rátermettségét. A G.Skill egyébként a fejlesztés során az Asus segítségét is igénybe vette. A vállalatok elmondása szerint a memóriák kifejezetten az Asus P7P55D-E Deluxe és P7P55D-E EVO alaplapokba ajánlhatóak, de más termékekben is megfelelően teszik a dolgukat.

Az élettartam garanciával megjelenő, 2500 MHz-es G.Skill Trident csomag tavasszal kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói árról azonban még nem kívánt nyilatkozni a gyártó. Természetesen a paramétereket tekintve a pénztárcabarát árcédula esélye igen csekély.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés