Hirdetés

Ízig-vérig Ryzenhez tervezett memóriát hozott a G.Skill

A Trident Z Neo sorozat legújabb fejlesztése az alacsony késleltetésre, illetve a megfelelő órajelszinkronra van kihegyezve.

A G.Skill nagyjából egy hónapja jelentette be a Neo jelzést viselő Trident Z memóriasorozatot, amelyet a vállalat kifejezetten a harmadik generációs Ryzen CPU-khoz szánt. A széria egésze 3600 MHz-ig skálázódott, de most a vállalat bemutatott egy 3800 MHz-es csomagot, amely nem csak a CL 14-16-16-36-os időzítésével, hanem az 1,5 V-os üzemfeszültséggel is felhívja magára a figyelmet.

Az új DDR4-es memóriamodult a G.Skill tényleg a Ryzen 3000-es CPU-khoz tervezte, persze működik más processzorok mellett is, de a paraméterezését az új AMD platformnak megfelelően alakították ki. Márpedig a friss Ryzen akkor tud a leggyorsabb lenni, hogy alacsony késleltetésű modult kap, miközben az effektív memória-órajel szinkronban van az Infinity Fabric sebességével. Az új Trident Z Neo modul pont ezt kínálja.

Persze ennyire alacsony időzítést nem egyszerű elérni ilyen magas órajel mellett, így a G.Skill a Samsung B-die memóriachipekhez egyedi nyomtatott áramköri lapot tervezett, és mindezen persze ott feszít a már megszokott, RGB LED-es hűtőborda.

Az új, 8 GB-os G.Skill memóriamodul elérhető 16 és 32 GB-os kétcsatornás csomagban, ami rendre kettő és négy modult jelent. Sajnos az árazásról a vállalat még nem beszélt, de szinte biztos, hogy alaposan kitömött pénztárcával kell bevásárlásra indulni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés