Hirdetés

Extrém alacsony időzítésű DDR5-ös modulokat hoz a G.Skill

A friss memóriacsomagok egy komoly álomhatár alá csusszantak be.

A G.Skill nem tud leállni, már ami a DDR5-ös memóriák egyre alacsonyabb időzítését illeti. A vállalat az év első hónapjában mutatta be alacsony időzítésű, de eközben magas órajelű DDR5-ös fejlesztését, amelyet nemrég finomhangoltak is, most pedig megcélozták a CL 30-as paraméter alatti szintet.

Az új G.Skill Trident Z5, Trident Z5 RGB és Ripjaws S5 csomagok két darab 8 vagy két darab 16 GB-os memóriamodult kínálnak, amelyek kétcsatornás működésre vannak felkészítve. Az összesen 16 és 32 GB-os kapacitást biztosító, hűtőbordával is rendelkező megoldások 5,2, illetve 5,6 GHz-es effektív órajelre képesek, amely értékekhez rendre CL 28-34-34-83-as, valamint CL 28-34-34-89-es időzítés tartozik.

A szóban forgó fejlesztések között lényegében a hűtőborda a különbség, a Trident Z5 a szokásos dizájnt hozza, amit megfejel a világítás a Trident Z5 RGB esetében, míg a Ripjaws S5 sorozat a memória magasságára ügyel. A G.Skill a friss csomagokat május végén küldi piacra, az árukat viszont még nem leplezték le.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés