Hirdetés

Egyszerre öt adást képes rögzíteni a Funai csúcstévéje

6 tuner és 3 TB-os merevlemez lesz a 4K HDR támogatású 6000-es szériában.

A Funai egy csomó európai országban, így például a szomszédos Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban és Németországban is jelen van hivatalos képviselettel, így van rá esély, hogy az új televízióik hozzánk is eljussanak valamilyen úton-módon.

Funai 6000-es széria
Funai 6000-es széria [+]

2017-ben a csúcsot a 6000-es széria képviseli majd, amely 49, illetve 55 hüvelykes változatban kerül majd a boltok polcaira, egyelőre még ismeretlen áron. A 2 x 10 wattos hangrendszerrel ellátott sorozat tagjai támogatják majd a 4K felbontású, nagy dinamikatartományú (HDR) tartalmak megjelenítését, emellett hat darab digitális tunerrel, illetve 3 TB tárolókapacitású integrált merevlemezzel rendelkeznek, amelyre egyszerre összesen 5 különböző tévéadás vehető fel.

A kissé fura, csőszerű talppal megtámogatott televíziók természetesen rendelkeznek saját okostévé rendszerrel, így lehetővé teszik különféle netes applikációk elérését, futtatását. Vezérelhetők okostelefonnal és az Absolute 3D technológia révén képesek a térhatású hangzás megteremtésére, legalábbis papíron.

Előzmények

Hirdetés