Hirdetés

Full extrás az MSI GeForce4 Ti4800SE videókártyája

Az MSI Ti4800SE-VTD8X típusú termék az nVidia Ti4800SE chipjére épül, a grafikus mag órajele 275 MHz és 128 MB DDR-RAM-mal látták el. Az összképet a videó ki- és bemenet, a VGA- és a DVI-I-csatlakozó teszi teljessé. A "Top Tech" hűtőrendszer mellett egy igencsak bőséges szoftver- és kiegészítőcsomag gondoskodik a csábításról.

Játékokból alig tíz darab található a CD-ken, ezek: a Tom Clancys: Ghost Recon, a The Elder Scrolls III: Morrowind, a Duke Nukem Manhattan Projekt, valamint a The Sum of All Fears, az IL-2 Sturmovik, a Serious Sam: The Second Encounter, a Rally Trophy, a Beam Brakers, a Zax: The Alien Hunter és az oni nevű játékokat tartalmazó 7-in-1 Games Collection játékgyűjtemény.

Emellett megkapjuk a Virtual Drive 7 Professional-t, a Restore IT 3 Professional-t, az MSI DVD-lejátszó programját, a 3DNA nevű szoftvert, ami az MSI 3D-s desktopja és a Supreme Foreign Language Machine nevű programot. A videókártyához jár még egy 4-portos videóadapter (SVHS/kompozit), egy 1,8 méteres SVHS-kábel és egy DVI-VGA átalakító. Ha figyelembe vesszük a körítést, szinte "könnyednek" tűnik a termék körülbelül 280 eurós (mintegy 64-65 ezer forintos) ára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés