Hirdetés

Fujitsu Siemens monitor munkához és mozizáshoz

Állítólag kérdéses volt, hogy a Fujitsu Siemens Computers egyáltalán részt vesz-e az idei CeBIT-en, végül azonban – a hagyományokhoz hűen – az egyik legnagyobb kiállítóként jelent meg Hannoverben. A vállalat újabb monitorai között volt látható a – Németországban már januárban piacra került – ScaleoView H22-1W, mely munkához, szórakozáshoz is megfelelő megoldást jelenthet.

A széles, 22 hüvelykes TN panel kategóriatársaihoz hasonlóan 1680x1050 pixeles felbontást nyújt, fényereje 300 cd/m2, betekintési szögei 160 fokosak, válaszideje 5 ms. Normál kontrasztarányát nem ismerjük, mivel a gyártó csak a dinamikus kontraszt 2500:1 értékét tüntette fel a specifikációban. A monitor nagyon jól áll csatlakozási lehetőségek terén, hiszen van analóg D-Sub, digitális DVI bemenete, míg szórakoztatóelektronikai berendezések jelét S-Video, kompozit vagy (HDCP-kompatibilis) HDMI bemenetein keresztül fogadja. Ezek a csatlakozók az audiobemenet és egy USB uplink konnektor társaságában egy eltávolítható lap alatt vannak a hátoldalon, míg oldalt könnyen elérhető USB portokat, fejhallgató és mikrofon jack aljzatot helyeztek el. A ScaleoView H22-1W két kis hangszóróval is rendelkezik.

A kijelzőmodul dönthető, de más állítási lehetőségek (köztük a portré üzemmód) hiányoznak. A monitor Nyugat-Európában 440–530 euró közötti áron vásárolható meg országtól és kereskedőtől függően.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés