Fujitsu blog: csütörtökön Fujitsu Day!

Csütörtökön délután a nyári jó időben kellemes helyszínre, a Kopaszi-gátnál lévő Öböl Ház rendezvényközpontba invitálja vállalati partnereit és az érdeklődőket a Fujitsu. A Fujitsu Day keretében rendezik meg a SELECT Partner Díjátadót, és egyben az idei Fujitsu Roadshow utolsó állomása is lesz ez az esemény.

Megtekinthető lesz a japán vállalat aktuális termékpalettájának minden érdekes modellje a STYLISTIC tabletektől és a LIFEBOOK notebookoktól kezdve az ESPRIMO számítógépeken és CELSIUS munkaállomásokon át egészen az ETERNUS adattárolókig és PRIMERGY szerverekig. A hardver mellett szerepet kap a Fujitsu szolgáltatásportfóliója, melyben most a felhő és az Internet of Things van a középpontban. Megismerkedhetünk majd egy esettanulmánnyal is, Szeged Polgármesteri Hivatalának informatikai rendszerével, és további érdekes előadások is várhatóak.

A rendezvényt kellemes vacsora, a SELECT Partneri díjkiosztó és Radics Gigi fellépése, majd pedig a kapcsolatépítésre ideális, nyáresti kötetlen szórakozás zárja. Regisztrálni itt lehet.

Előzmények