Fujitsu blog: asztali PC mellé monitor féláron

Ha most veszünk Esprimo számítógépet a Fujitsutól, 50%-os kedvezményt kaphatunk az alapszintű monitorokra.

Viszonteladóit bevonva érdekes módját választotta a raktársöprésnek a Fujitsu: a készleten lévő Esprimo P556 és P756 számítógépeket nem árcsökkentéssel, hanem egy ügyes árukapcsolással tették érdekesebbé. Monitor nélkül ugye nem sokra megyünk az asztali PC-vel, így kellemes lehet ezt az alapvető perifériát féláron megkapni.

Az év végéig vagy a készlet erejéig érvényes akcióban minden raktáron lévő Esprimo P556 és P756 PC mellé 50%-os kedvezménnyel vételezhetünk a Fujitsu alapszintű L vagy E sorozatába tartozó monitorokból. A húszhüvelykes E20T-7 és a huszonnégy hüvelykes E24-T egyszerű alapmodellek Full HD felbontással. A kisebbnek D-Sub és DVI-D képbemenete van, a nagyobbra HDMI csatlakozó is került. Az L27Z-1 már egy igazán nagy jószág 27 hüvelykes képátlóval, aminek kijelzőpanelje MVA technológiás, 1920x1080 pixeles. Állványának igaz, hogy csak dőlésszöge állítható, hátulján viszont a HDMI, DVI-D és D-Sub képbemenet mellett két USB 2.0 csatlakozót is találunk.

Az akcióban szereplő Esprimo P556 és P756 asztali számítógépeket korábban alaposan bemutattuk már. Az aktuális, hatodik generációs Core i processzorra épülő tornyok közül a Esprimo P556 csak 353 mm magas és 425 mm mély, legfeljebb 210 mm-es bővítőket – jellemzően grafikus kártyákat – fogad, alaplapi vezérlője Intel H110. Az Esprimo P756 már kicsivel magasabb, tágasabb, alaplapján Q150 vezérlőchip tüsténkedik, és M.2 foglalatot is előkészítettek rajta SSD-k számára.

Előzmények