Hirdetés

Frissült az MSI játékos notebookja

Az MSI újra előszedte nemrég bemutatott játékos notebookját, a GT683 ugyanis egy frissítésen esett át. Túl nagy változás nem érte a konfigurációt, viszont éppen az egyik legfontosabb komponenst cserélték le, méghozzá a grafikus kártyát, aminek köszönhetően a GT683DX-ben a GeForce GTX 560M helyett immár az 1,5 GB memóriával ellátott GTX 570M lapul.

A 15,6”-es képernyős gépezetben emellett továbbra is a 2 GHz-es órajelű Intel Core i7-2630QM processzor dolgozik alapesetben 4 GB rendszermemória társaságában. Háttértárként két darab 750 GB-os merevlemez is szolgálhat, de ha számít a sebesség, az egyik helyett 120 GB-os SSD is rendelhető. Ugyanígy lecseréltethető az alap DVD-író is Blu-ray meghajtóra. A további kiegészítők között megtalálható a HD webkamera, a 2.1-es Dynaudio hangrendszer, a kártyaolvasó, a két darab USB 3.0-s aljzat, valamint a kilenccellás akkumulátor, amiket természetesen a hálózati eszközök egészítenek ki; nevezetesen a Gigabit Ethernet vezérlő, az IEEE 802.11b/g/n szabványokat is ismerő Wi-Fi és a 3.0-s Bluetooth.

A laptop mélynyomója
A laptop mélynyomója

Egyelőre nem közölte a gyártó a 3,5 kilogrammos GT683DX különböző verzióinak hivatalos árát, azonban bizonyos oldalakon már beszerezhető egy 4 GB memóriával, 500 GB HDD-vel és DVD meghajtóval szerelt változat, mely 1265 eurós áron rendelhető elő.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés