Hirdetés

Frissíti hűtőkínálatát a Cooler Master

Kompakt vízhűtések, levegős megoldások, sőt, még egy mobiltelefonra kitalált egység is érkezik.

Minden kategóriában frissíti hűtőkínálatát a Cooler Master: az Intellel közösen elkövetett, termoelektromos MasterLiquid ML360 Sub-Zero V2 kompakt AIO-t új pumpával szállítják, ami halk működéssel próbálja elcsábítani leendő tulajdonosait. A 360 mm-es, alacsony profilú, de sűrűn lamellázott radiátorán a vállalat friss, Mobius szériás légkavarói (0-2050 rpm, 63,1 cfm, 2,69 mmH2O, 22,6 dB) teljesítenek szolgálatot. Természetesen a címezhető világítás sem hiányzik a kizárólag LGA1700-as foglalatra felhelyezhető, 5 éves garanciával értékesített újonc arzenáljából.


[+]

Az úgyszintén 5 éves jótállással bíró MasterLiquid PL420 Flux már egy klasszikus AIO vízhűtés, amit az elmúlt 13 év összes konzumer foglalatával összeházasíthatunk, és ez alól az AMD Ryzen Threadripperek sem képeznek kivételt. A 420 mm-es alumínium radiátoron ismét a Mobius ventik fénydiódákkal meghintett alfaja dolgozik, csak ezúttal 140 mm-es méretben (0-2300 rpm, 72,37 cfm, 2,96 mmH2O, 32 dB). A 6 wattos fogyasztású pumpától 15 dB-es zajterhelésre számíthatunk.


[+]

A léghűtések világa sincs elhanyagolva, ugyanis a V8 GTS típus által kitaposott ösvényen közeleg a fekete köntösbe öltöztetett és RGB-s dísszel megfűszerezett, New V8 névre keresztelt apparátus, amelyen két (LED-es) Mobius szélgép serénykedik push-pull konfigurációban (az elülső, RAM-ok felé eső darab 120, a hátulsó 140 mm-es). A nyolc hővezető csővel és nikkelezett réztalppal megspékelt, ikertornyos hűtő az eddigieknek megfelelően 5 éves garanciát tudhat magáénak.

A termoelektromos Mobile Cooler okostelefonjaink játék közbeni túlmelegedését hivatott megelőzni. A hőmérsékleteket egy alkalmazás közbeiktatásával tudjuk figyelemmel kísérni, a fedélzeti légkavaró pedig ettől függően módosítja a forgási sebességét. A címezhető fényaradattal megtoldott, készülékünkhöz hozzáigazítható (és 2 éves garanciával árusított) apparátuson két USB Type-C port kapott helyet, szóval mobilunk használat közben is tölthető marad.

Cooler Master Mobius széria Cooler Master Mobius széria Cooler Master Mobius széria Cooler Master Mobius széria [+]

A közelgő ventilátorok között lesz a Halo 2 120 ARGB is, azonban a tajvani cég erről még nem közölt részletes specifikációkat, így be kell érnünk pár képpel.

Cooler Master Halo 2 120 ARGB Cooler Master Halo 2 120 ARGB Cooler Master Halo 2 120 ARGB [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés