Hirdetés

Különleges hibrid fülhallgató a láthatáron

A magyar fülnek kicsit furán csengő Fostex kínálatában kiemelt szerep jut az átlagosnál nagyobb tudású, jobb minőséget produkáló hangeszközöknek is. A cég most azt jelentette be, hogy júniusban egy új, az előzetes információk alapján ígéretesnek tűnő fülhallgatóval lép színre a TE100 típusjelzésű modell személyében.

Fostex TE100
Fostex TE100 [+]

A készülék hibrid technológiára épül, ugyanis a mély hangok megszólaltatásáért egy dinamikus, a közép- és magas hangokért pedig egy armatúrás meghajtó felel. A készülékházat precíziós 3D nyomtatóval állították elő, és a cégtől kapott információk értelmében erre azért volt szükség, mert a hagyományos fröccsöntő eljárással képtelenség lett volna reprodukálni azt a kagylószerű formát, amely az erőteljes és tiszta hangzás megteremtésében is kulcsszerepet játszik.

Fostex TE100
Fostex TE100 [+]

A cserélhető kábeles (a gyári vezeték hossza 120 centiméter), 10 gramm tömegű termék dobozában megtalálható három különböző méretű fülgumi is. A hivatalos technikai specifikációk szerint a frekvenciaátvitel 10 Hz-től 20 kHz-ig terjed, az érzékenység 108 decibel, az impedancia pedig 17 ohm. Jó tulajdonságai ellenére a Foxtex TE100 valószínűleg nem lesz tömegtermék, hiszen a gyártó 1050 dolláros áron dobja majd piacra.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés