Hirdetés

Folytatódó AGP-reinkarnáció

Az elterjedtebb AGP csatolóval rendelkező alaplapok tulajdonosainak úgy tűnik egyre kézenfekvőbb választás lehet valamilyen Geforce 6600 GT alapú videokártyára építeniük gépük grafikus rendszerét. A választék egyre bővül; az NVIDIA kitűnő ár/teljesítmény mutatóval rendelkező grafikus vezérlőjére épülő AGP-s kártyákat lassan mindegyik gyártó feltünteti palettáján.

A múlt heti bejelentések után a Chaintech is előrukkolt SA6600G típusszámot viselő videokártyájával, mely a már piacon lévő PCI Express változattól csak a memória órajelében tér el (900 MHz szemben az 1000 MHz-cel), a GPU sebessége mindkét csatolót használó modell esetén 500 MHz. A

kártya meglehetősen gazdag szoftverkörítéssel rendelkezik; a dobozban megtalálható lesz a Painkiller című játék teljes verzióján kívül öt korábbi játékprogram teljes változata (köztük a Max Payne, a Rally Trophy és a Serious Sam 2), illetve a WinDVD 5, WinDVD Creator 2 és WinRip 2 programok. A csomagban egy DVI/VGA átalakítót, egy HDTV-adaptert és S-Video kábelt is találnak a vásárlók.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés