Hirdetés

Fogyókúrára fogták a tervezők a be quiet! Dark Rock CPU-hűtőt

Akkor is nyugodtan számíthatunk a német gyökerű cég friss üdvöskéjére, ha a memóriamoduljaink óriásira nőttek.

A be quiet! új kompakt processzorhűtője a Dark Rock 4 családba tartozik és a Dark Rock Slim nevet kapta. A 180 wattos TDP-re hitelesített, top-mount dizájnú eszköz multiplatformos megoldás, hiszen az utóbbi 10 év szinte minden konzumer foglalatára felapplikálható: Intel oldalon LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011(-3) és LGA2066 tokozáshoz, AMD részről pedig Socket FM1, FM2(+), AM2(+), AM3(+) és AM4-hez egyaránt használható.


[+]

A négy darab réz hővezető csővel megtámogatott, karcsúsításon átesett, kerámia bevonatott kapott fekete bordázat felépítéséből adódóan bőven hagy helyet a DIMM slotok környékén, miközben a levegő keringetéséről egy antivibrációs rögzítéssel és PWM vezérléssel rendelkező, folyadékcsapágyas, 120 mm-es Silent Wings ventilátor gondoskodik, legfeljebb 23,6 dB(A) zajterhelés mellett. Ha nem lennénk megelégedve a torony teljesítményével, egy második 120 mm-et légkavarót is feltehetünk a lamellákra a push-pull konfigurációt megvalósítandó; igaz ugyan, hogy ezt külön kell megvásárolnunk, de a felfogatót azért előre megkapjuk tartozék gyanánt.


[+]

A 620 grammot nyomó Dark Rock Slim várhatóan május 14-én jelenik meg a kereskedések raktárkészletében, 58 eurós/60 dolláros árcédulát viselve dobozán.

Azóta történt

  • Új Dark Rock hűtések

    A Be Quiet a Dark Rock Pro 5 és Elite tornyokat a Gamescomon mutatta be, a boltokba októberben kerülhetnek.

Előzmények

Hirdetés