Hirdetés

Foci a Gigabyte-tal

A focibajnokság a Gigabyte-nál később kezdődött, de szerencsére tovább is tart, mint az ihletadó rendezvény. A hardvergyártó ígérete szerint stabilitást, jó minőséget és teljesítményt nyújtó új alaplapot, az Intel P965 chipsetes GA-965P-DQ6-ot kívánja népszerűsíteni a 6-Quad Soccer Cup, amely július 1-jén vette kezdetét, és július 31-ig tart.

A játékban az alaplap egyes tulajdonságait jelképező robotok testén keresztül kell a kapuba találni, lehetőleg minél többször a megadott időkereten belül. A cél, hogy minden színből legalább négy robot a porba hulljon. Aki ezt teljesíti, annak három egyszerű kérdésre kell válaszolni az alaplappal kapcsolatban, majd néhány adatának megadása után kerül a virtuális kalapba.

A sorsolást augusztus 7-én fogják tartani, melyen három GA-965P-DQ6 és tizenhét GA-965P-DS3 alaplap talál gazdára, ezenkívül tíz GV-NX73T256P-RH videokártyát is kiosztanak azok között, akik ismerőseiket is értesítették a játékról a gyártó honlapján keresztül. A 6-Quad Soccer Cup szabályai itt olvashatók.

Előzmények

Hirdetés