Hirdetés

Flash alapú újdonságok az ADATA tálalásában

A gyártó kínálata ízléses, és mellékesen strapabíró külső megoldásokkal bővült.

Az ADATA első friss terméke a nem túlságosan ihletett, IESU317 névre hallgató külső SSD, ami egy 9,6 mm vastagságú, homokfúvott alumíniumból készült házban lakik. Az USB 3.2 Gen 1 interfésszel rendelkező eszköz matt burkolata nem gyűjti az ujjlenyomatokat és némileg ellenáll a karcoknak, így stílusosan másolhatjuk állományainkat 435/400 MB/s-os olvasási/írási sebességgel.


[+]

Kiemelendő, hogy a drive MLC NAND-ot használ, minek köszönhetően a 3000 P/E ciklus (program/erase cycle) sem vágyálom. A 256 bites AES titkosítást támogató apparátusok tárhelymérete 1 TB-ig terjed.


[+]

A tajvani multi második üdvöskéje az aranyozott USB 3.2-es csatlakozóval szerelt, szintén beszédes nevű IUFU33B pendrive, ami szintúgy MLC-s flash lapkákkal érkezik (és szintúgy 3000 P/E ciklus szerepel a specifikációiban), 128 GB-os kapacitással. A tartósságra kihegyezett ketyere gusztusos kültakarójának ipari dizájnjához remekül passzol annak anyaga, hiszen stramm fémről van szó. Adatátvitel szempontjából 140 MB/s-os szekvenciális olvasást és 80 MB/s-os szekvenciális írást várhatunk tőle.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés