Hirdetés

Ferrari F1 150° Italia replika kormányt dobott piacra a Thrustmaster

A Thrustmaster a korábban piacra dobott T500 RS kormány+pedál szetthez elkészítette a Ferrari 2011-es Forma 1 autójának szinte pontos másolatát, mely a T500 RS kiegészítőjeként kerül értékesítésre. Aki tehát már megvásárolta, vagy megvásárolja az említett szettet, csak annak van lehetősége a hozzá adott kormánykereket a frissen bemutatott Ferrari 150° Italia kormánykerékre lecserélni, ami egy firmware frissítést követően azonnal használható PC és PS3 platformokon egyaránt.


[+]

Természetesen a kormányon lévő gombok, kapcsolók és potméterek mind működőképesek és használhatók, de támogatottsága gyakorlatilag a Codemasters Formula 1 2011 nevű játékprogramra korlátozódik – ebben viszont valós időben, játék közben is állíthatok mindazon funkciók, amik a kormányon fel vannak tüntetve, kivéve a középső potmétereket, melyek valószínűleg csak dísznek vannak. A kormány PS3 esetén csak normál üzemmódban működik, ami azt jelenti, hogy összesen 13 gomb és a 3 D-Pad használható, míg PC-re csatlakoztatva választható egy fejlettebb üzemmód is, ami 25 gomb és 1 D-Pad használatát teszi lehetővé.

A kiegészítő októberben jelenik meg, ára mintegy 200 dollár lesz, ami nem kevés, de tekintve, hogy a márkanév legendás megbízhatósága, a kormány kidolgozása (szálcsiszolt alumínium és gumi borítás, fémből készült kapcsolók, strapabíró gombok) és a licencdíjak tekintetében talán már nem is tűnik annyira soknak. Legalábbis azoknak biztos nem, akik előtte le tudtak szurkolni 600 dollárnak megfelelő összeget az alap T500 RS-ért, enélkül ugyanis a most bemutatott kormánykerék sem használható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés