Hirdetés

Fényesebb panelt kapott a Gigabyte M27Q új változata

A főbb specifikációk nem változtak, pár megjelenítéssel kapcsolatos tulajdonság azonban igen.

A Gigabyte némi ráncfelvarrást eszközölt M27Q jelzésű kijelzőjén, amely bár eredeti állapotában is érdekes termék volt, az M27Q P jelölésű változat még elődjén is túltesz.


[+]

A dönthető és állítható magasságú talpon helyet foglaló megjelenítő továbbra is 27” képátlójú SuperSpeed IPS panellel és 2560x1440 pixeles felbontással rendelkezik, maximális fényereje viszont 350-ről 400 nitre emelkedett, a DCI-P3 színteret pedig már 98%-ban képes lefedni a korábbi 92%-os érték helyett. Az AMD FreeSync Premium támogatású, 165 Hz-es képfrissítésre és 1 ezredmásodperces válaszidőre képes panel 8-bit+FRC technológiát használ, fényerejének köszönhetően pedig kiérdemelte a VESA DisplayHDR 400 minősítést is. Hátul két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 bemenet, egy-egy USB Type-C és jack csatlakozó, továbbá két USB 3.0 port sorakozik, az összképet pedig a kétszer 3 wattos beépített hangrendszer teszi teljessé.


[+]

Az újdonság áráról és piacra kerülésének pontos időpontjáról egyelőre nincs információnk, előbbivel kapcsolatban viszont az elődmodell 135-140 000 forint körüli hazai ára jó kiindulási pont lehet.

Előzmények

Hirdetés