Hirdetés

Feltápolt Fatal1ty tápegység az OCZ-től

A több alkalommal is a világ legjobb játékosának választott Johnathan 'Fatal1ty' Wendel nevét továbbra is a köztudatban szeretné tartani az OCZ. Ennek megfelelően a gyártó bemutatta a Fatal1ty tápszéria legújabb 750 wattos tagját, mely megszerezte a 80 Plus minősítés Bronze fokozatát, ami 85%-os tipikus hatásfokot jelent. Az aktív PFC-s áramkörrel és moduláris kialakítással rendelkező készüléket a gyártó az SLI és CrossFireX rendszerek kiszolgálására tervezte. A hűtésért egy 135 mm-es, hőmérséklet-vezérelt ventilátor felel, amely a Fatal1ty tápokra jellemző vöröses LED-del világít.


[+]

Az új OCZ tápegység egyetlen 12 voltos ággal rendelkezik, ami 50 ampernél is nagyobb áramerősséget képes biztosítani a manapság igencsak sokat fogyasztó PC-s alkatrészeknek. A 160 x 150 x 86 mm méretű termék alaplapra csatlakozó vezetékeinek végein egy 20+4, egy 4+4 és egy 8 tűs konnektor található. A moduláris kábelek hat periféria-, hat SATA és két darab floppycsatlakozót kínálnak, a számítógépben található videokártyák pedig négy 6+2 tűs aljzaton keresztül táplálhatók.


[+]

A gyártó öt év garanciát vállal a százezer órás MTBF üzemidőre minősített termékre. Az OCZ750FTY típusjelzést viselő tápegység szállítása a nyár elején kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára 110 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • OCZ

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés