Hirdetés

Feldobja a D5 és DDC vízhűtő szivattyúkat az Alphacool

Az Alphacool bemutatta legújabb termékcsaládját, amely az Eisdecken névre hallgat, és lényegében egy tartályból és több TOP szivattyúfedélből áll. Ezeket a kiegészítőket a D5 és DDC szivattyúkhoz tervezte a gyártó, és alapvető funkciójukon felül a dizájnos megjelenést szolgálják.

A fedelek átlátszó plexiből és fekete acetálból is készülhetnek, ám egy kis extra, hogy a plexi kiadásban négy LED található, ezzel pedig még tovább fokozható a megjelenés. Mindegyiken 5 darab 1/4"-es csőcsatlakozó menet kerül kialakításra, és alapterületük egyaránt 80 x 80 milliméter, ám míg a D5 kiadás magassága 40, a DDC-é csak 23 milliméter.


[+]

A D5 és DDC TOP fedelekre egyaránt felhelyezhető a már említett új, 123 milliliteres Eisdecken tartály, ami kizárólag plexi kiadásban kapható. Felhelyezés után az összmagasság a D5-nél 133 milliméterre, a DDC-nél pedig 121 milliméterre nő.

A német cég megkéri az árát az újdonságoknak. A tartályért 21,79 eurót kell fizetni, az Eisdecken TOP D5-ért 36,80 eurót, míg a TOP DDC-ért 25,79 eurót kell a gyártó webshopjában hagyni. Az árban természetesen benne foglaltatnak a szükséges alapvető szerelési anyagok.

Azóta történt

Hirdetés