Hirdetés

Felbukkant a Philips új gamer monitora

A 279M1RV-t a cég elsősorban az Xbox Series X mellé szánja, de nyilván más masinához is jó lehet.

A Philips bejelentette, hogy a Momentum monitorcsaládját egy új, alapvetően gamer eszközzel gazdagítja. Ez a Philips 279M1RV, amelyet a cég kifejezetten az Xbox Series X tulajoknak szán, de nyilván más konzol vagy PC mellett is bevethető.

A 27 hüvelykes, 4K felbontású, Nano IPS panellel ellátott fejlesztés maximális fénysűrűsége 600 cd/m² és támogatja a HDR tartalmak megjelenítését, amit a VESA DisplayHDR 600 tanúsítvány is bizonyít. A gyártótól kapott információk értelmében az sRGB színtér 133 százalékának lefedése garantál, a válaszidő pedig (GTG) 1 ezredmásodperc.

A maximális képfrissítési ráta 144 Hz, és támogatja a G-Sync Compatible technológia használatát, viszont maga a variálható frissítési frekvencia szabványos szinten van implementálva. A terméken van még négy USB 3.2, három HDMI 2.1, illetve egy-egy DisplayPort 1.4, 3,5 mm-es jack, illetve USB-C és USB-B uplink port is. Az integrált hangrendszert sem spórolták ki, egészen pontosan két darab 5 wattos rejtett hangsugárzóval lehet számolni, ami a semminél sokkal jobb. A Philips 279M1RV abszolút ígéretesnek tűnik, de az ára elég magas, hiszen a hírek szerint 950 euróba, azaz mintegy 335 000 forintba kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés