Hirdetés

Fejlettebb hálózati nyomtatási környezet a HP-tól

A most bemutatott HP infrastruktúra-megoldásokkal a vállalatok továbbfejleszthetik képalkotási és nyomtatási környezetüket. A hardver-, firmware- és szoftverelemekből álló újdonságokkal a LAN-hálózatért és a nyomtatási környezetért felelős rendszergazdák hatékonyabban és biztonságosabban felügyelhetik teljes képalkotási és nyomtatási hálózatuk folyamatait, átláthatóbb működést valósíthatnak meg, és nagyobb teljesítményt érhetnek el.

A PC-nyomtatók felismerésére képes HP Web JetAdmin programmodullal (plug-in) ellátott Web JetAdmin 7.6 szoftverrel a nagyvállalatok teljes gépparkjukat megjeleníthetik – a hálózatra csatlakoztatott eszközök mellett a közvetlenül PC-hez rendelt nyomtatókat is beleértve. A HP Jetdirect 620n belső nyomtatószerver-hardverkártyával a felhasználók megoszthatják a hálózaton az EIO-bővítőhellyel rendelkező perifériáikat, és 6 MB/másodperc maximális átviteli sebességgel kellemes nyomtatási teljesítményt érhetnek el. Az új HP EIO-merevlemez a teljesítmény további optimalizálása érdekében az adattárolási kapacitást is bővíti.

Web JetAdmin 7.6: Ez a továbbfejlesztett képességeket nyújtó szoftver áprilistól már ingyenesen letölthető lesz a HP webhelyéről. A PC-nyomtatók felismerésére képes HP Web JetAdmin PC programmodullal kiegészítve májustól a hálózatra csatlakoztatott nyomtatók mellett a közvetlenül PC-hez rendelt eszközöket is meg tudja jeleníteni, így egységes képbe foglalja a rendszergazdák számára a teljes képalkotási és nyomtatási infrastruktúrát. Ezen túlmenően az egyes modellekkel és gyártókkal, valamint kihasználtsággal kapcsolatos információkat is elérhetővé teszi a LAN-hálózati rendszergazdák számára.

Jetdirect 620n: Az egyszerűen telepíthető, konfigurálható és felügyelhető HP Jetdirect 620n belső nyomtatószerver-hardverkártya segítségével a rendszergazdák több felhasználó között is megoszthatják a hálózaton az EIO-bővítőhelyes nyomtatókat. A szerver sokféle operációs rendszert támogat (Windows, Apple és Linux/Unix). Megnövelt memóriájának köszönhetően 6 MB/másodperc maximális átviteli sebességet képes biztosítani, a 4 MB-os flash-memória kártya a jövőbeni firmware-frissítéseket segíti. Számos munkacsoportos illetve részlegszintű HP-nyomtatóval, és házon belüli grafikus felhasználásra szánt nyomtatási rendszerrel együttműködik. Több hálózati protokollt támogat a kártya, a következők szerepelnek a listán: TCP/IP, EtherTalk, IPX/SPX, AppleTalk és DLC/LLC. A HP Jetdirect 620n a HP Jetdirect 615n nyomtatószervert váltja ki, amely 2004 októberéig marad forgalomban.


Jetdirect firmware: A rendszeres frissített HP Jetdirect nyomtatószerver-firmware segítségével a LAN-hálózatgazdák jobban kézben tarthatják és felügyelhetik nyomtatási környezetüket. A legújabb fejlesztésekkel bevezetett emelt szintű biztonsági jellemzők a nyomtatók hitelesítésével ellenőrzik, hogy jogosult-e a hozzáférés, mivel a vállalatok biztonsági szabályzata gyakran figyelmen kívül hagyja ezt a területet. A megoldás kiterjesztett 802.1X hitelesítést is biztosít. A HP webhelyéről ingyenesen letölthető Jetdirect firmware a HP Jetdirect 620n és HP Jetdirect en3700 nyomtatószervereket támogatja.

 

 

 

EIO-merevlemez: Az egyszerűen telepíthető merevlemez segítségével a vállalatok magán a nyomtatón tárolhatják űrlapjaikat, logóikat és betűtípusaikat, lerövidítve ezzel a nyomtatási feladatok elvégzéséhez szükséges időt. A lemez 20 GB-os tárolókapacitása támogatja a Quick Copy megoldást, amellyel a feladatok közvetlenül a nyomtatón tárolhatók és később onnan nyomtathatók ki. További jellemzők: Proof-and-Hold nyomatellenőrző funkció és Private Printing, amellyel a felhasználók személyi azonosítószámot (PIN) rendelhetnek az egyes nyomtatási feladatokhoz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HP

Előzmények

Hirdetés