Hirdetés

Fehérbe öltözött a Zotac tuningolt GeForce RTX 2060 Super VGA-ja

Az 1680 MHz-es GPU Booston dolgozó kártyán a NYÁK-ot kivéve minden fehér színben pompázik.

A Zotac nemrég leleplezte legújabb grafikus kártyáját, amely valójában nem is egy teljesen új modell, gyakorlatilag a Zotac Gaming GeForce RTX 2060 Super OC fehér verziójával van dolgunk. A White Edition utótagokkal jelölt kivitel fehér backplatet és műanyag burkolati elemeket kapott, továbbá az IceStorm 2.0 hűtőrendszer két ventilátora is ebben a világos színben tiszteleg, egyedül a nyomtatott áramköri lap maradt fekete. RGB világítás (talán sokak örömére) nem került a kártyára, csak a felső Zotac logó világít, jól sejthető módon fehér színben.


[+]

A külsővel ellentétben a belső változatlan maradt, a „normál” verzióhoz hasonlóan a 8 GB GDDR6 memóriával ellátott kártya GPU Boost órajele ezúttal is 1680 MHz, a tápellátáshoz pedig egyetlen 8 tűs kábel csatlakoztatására van szükségünk. Hátoldali kivezetésből a szokásos módon négy került a VGA-ra, egy HDMI és három DisplayPort képében.


[+]

A 209,6 mm hosszú termék megjelenéséről és ajánlott fogyasztói áráról a gyártó nem közölt információkat, a japán aloldalon szereplő összeg alapján azonban nagyjából 350 euró körüli vételárra számíthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Zotac

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés