Hirdetés

Még a nyáron befut a fehér Level 10 GT

A Thermaltake már a Computexen bemutatta a Level 10 GT Snow Edition névre keresztelt számítógépházat, mely a friss adatok birtokában még nyáron felkerül az üzletek polcaira. Az újdonság lényegében a teljesen fekete elődöt másolja, vagyis az 584 x 282 x 590 mm-es méretű 17,7 kg-os termék egyszerűen eltávolítható 3,5 hüvelykes fiókokat kapott, melyek a nagyon találó EasySwap Pitstop névre hallgatnak, és igény esetén 2,5 colos tárolókat is fogadnak.

A ház felső részébe négy darab 5,25 és egy 3,5 colos meghajtó helyezhető, a mögötte lévő modul pedig ATX, microATX vagy Extended ATX szabványú alaplapot fogad. Az előlap mögött és a tetőn egy 20 cm-es légkavaró biztosítja a friss levegőt, a grafikus kártyákról pedig egy szintén 20 cm-es oldalsó ventilátor gondoskodik. A felmelegedett levegőt a hátulra szerelt 14 cm-es szélgép tessékeli a szabadba. A méretesebb zajforrások percenkénti fordulatszáma 600 és 800 között lehet, míg a kisebbik ventilátor percenként 1000 fordulatot tesz meg. A felhasználó igény esetén egy 12 cm-es belső ventilátorral növelheti a szellőzést, ami tovább javítja az amúgy sem rossz hőelvezetést. A gyártó a processzorhűtő egyszerűbb szereléséhez, valamint a kábelek ízléses elhelyezéséhez biztosította a megfelelő kivágásokat, emellett a vízhűtő csövei is utat találnak majd az erre kialakított nyílásokon keresztül.

Az I/O panelek a ház tetején és oldalán kaptak helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbeneten kívül két darab USB 3.0-s, négy USB 2.0-s, valamint egy eSATA csatlakozót kínálnak. A megjelenés augusztusban esedékes, a pontos árról azonban nincs információ, de a feketére festett testvérmodellhez hasonlóan 220 euró a legvalószínűbb feltételezés.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés