Hirdetés

Ezúttal egy mini-LED monitor kedvéért állt össze az AOC és a Porsche Design

Az együttműködés gyümölcse a 144 Hz-es, 4K felbontású Agon Pro PD32M lett.

Elég régre nyúlik vissza az AOC és a Porsche Design kapcsolata, már 2017-ben is cikkeztünk közösen készített termékeikről, most pedig egy újabb, remélhetőleg az 5 éve említett modelleknél biztonságosabb kijelzőről hullt le a lepel, mely az Agon Pro PD32M elnevezést kapta.


[+]

Az elegáns megjelenésű eszköz legfontosabb komponense a 32 hüvelyk képátlójú, 4K felbontású mini-LED panel, melynek 144 Hz-es válaszideje és 1 ezredmásodperces válaszideje is dicséretre méltó, ami viszont igazán különlegessé teszi, az az 1600 nites csúcsfényerő, illetve az így kiérdemelt VESA DisplayHDR-1400 minősítés. Hasonló megoldásokat persze már találni a piacon például ViewSonic vagy ASUS ROG logóval is, az AOC verziója viszont talán egy fokkal visszafogottabb dizájnt kapott, még akkor is, ha a hátoldalra három RGB zóna is került, melyeket természetesen nem kötelező használnia a felhasználónak.


[+]

A panel képes megjeleníteni a DCI-P3 színtér 97%-át, a játékosok élményét pedig az Adaptive Sync támogatás fokozza. A hardver részét képezi még egy 2 x 8 watt teljesítményű beépített hangrendszer, egy dönthető, forgatható, állítható magasságú és a pivot módot is támogató, alumíniumból készült állvány, illetve a két HDMI 2.1 és egyetlen DisplayPort bemenetet, egy USB Type-C és négy USB 3.2 Type-A csatlakozót, valamint egy jack kimenetet is felvonultató csatlakozósor is.


[+]

Az 1799 dolláros AOC Agon Pro PD32M-re vonatkozó előrendelési igényünket a Porsche Design weboldalán tudjuk leadni, a szállítás pedig várhatóan június 15-én kezdődik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés