Hirdetés

Extrém tuningot kapott egy GeForce GTX 690

A GeForce GTX 690 alapból sem lassú termék, de egy kis tuning sosem árt. TIN azonban extrém tuningban gondolkodott, így egyetlen kártyával is sikerült átlépni a húszezer pontos határt a 3DMark 11 Performance módjában. Persze a GPU-k száma továbbra is kettő, így hivatalosan SLI konfigurációról van szó, de a 20962 pontos eredmény értékéből ez nem von le semmit, hiszen eddig ez a legnagyobb pontszám, amit egy GeForce GTX 690-ből sikerült kisajtolni.


[+]

Az extrém tuning természetesen folyékony nitrogén segítségével zajlott, mely a két GPU-t hűtötte. A grafikus processzorok magórajelét 1509 MHz-re sikerült belőni, míg a memórialapkák effektív 7336 MHz-en ketyegtek. Az Intel Core i7-3960X jelzésű processzor 4,5 GHz-en üzemelt – gyári hűtővel. Az egész rendszer 16 GB kapacitású DDR3 szabványú rendszermemória mellett működött, az energiaellátásról pedig egy 1,5 kW-os tápegység gondoskodott.


[+]

A HWBOT szabályai szerint a GeForce GTX 690 SLI konfigurációnak számít, így a két GPU-s rendszerek mezőnyében indulhatott, ahol a fentebb linkelt eredmény a 22. helyre volt jó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés