Hirdetés

Extrém gyors G.Skill Perfect Storm memóriák érkeztek

Eddigi leggyorsabb DDR3-as memóriáit készítette el a G.Skill, amelyet kifejezetten a teljesítményéhes alkalmazásokkal dolgozók, játékosok és tuningosok számára ajánlanak. Az extrém órajeleiről ismeretes Perfect Storm termékcsalád idén januárban mutatkozott be egy 2000 MHz-es effektív órajellel és CL 7-8-7-20-as időzítésekkel rendelkező készlet formájában, amit később a CeBIT-en is kiállítottak. A ma bejelentett háromcsatornás csomag még ezekre is rátesz egy lapáttal, és amint azt a gyártótól megszokhattuk, élettartam-garancia jár hozzá.

G.Skill Perfect Storm 2133 MHz
G.Skill Perfect Storm 2133 MHz

Az egyelőre csak 6 GB-os kiszerelésben elérhető modulok órajelét egészen 2133 MHz-re tornázták fel, amihez CL 9-9-9-24-es időzítések tartoznak. A DDR3-as chipek működésükhöz 1,65V-os feszültséget igényelnek, így probléma nélkül használhatóak az Intel Core i7 processzoraival. Mivel az Intel hivatalosan nem támogatja ezt az órajelet, ezért kihajtásukhoz kiváló beépített memóriavezérlővel rendelkező processzor és igen komoly tuning szükséges. Az alaplapok is jóval nagyobb terhelésnek vannak kitéve ilyenkor, ezért a G.Skill tesztelésnek veti őket alá. Eddig három különböző gyártó hat terméke vette sikerrel az akadályt, az Asus P6T Deluxe V2 és Rampage II Extreme, az MSI X58 Pro és Eclipse SLI, valamint a DFI LANParty UT X58 T3eH8 és a T3eH6.

G.Skill Turbulence Fan
G.Skill Turbulence Fan [+]

A G.Skill egy új hűtőt is elérhetővé tett a Perfect Storm modulokkal egy időben. A Turbulence Fan névre keresztelt modell tervezésekor már jobban odafigyeltek arra, hogy a termék kinézetre is tetszetős legyen, ezenkívül elődjével ellentétben már csak egy ventilátorral operál. A 7 és 12V-os feszültségtartományban üzemelő légkavaró maximális fordulatszáma 3500 fordulat/perc lehet, amihez 21,2 dBA zajszint társul. A fekete és szürke kivitelben megjelenő hűtőre a G.Skill egy év garanciát vállal.

G.Skill Turbulence Fan
[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés