Hirdetés

Exkluzív ultrakompakt noteszgéppel jelentkezik a Lenovo

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Lenovo új termékcsaláddal száll harcba a vevők meghódításáért. Asztali számítógépei IdeaCenter, míg otthoni felhasználásra szánt mobil számítógépei IdeaPad néven kerülnek forgalomba. Az új modellek nemcsak felszereltségükben, de formavilágukban is jelentősen eltérnek elődeiktől.


[+]

Az IdeaPad noteszgépek például többféle színű fedlappal és kijelzőborítással érkeznek, és ez alól a frissen bejelentett IdeaPad U110 sem kivétel. A gép 1,15 kilogrammos tömegével és 11 hüvelyk képátlójú kijelzőjével igazán kompakt darab, ideális tehát a sokat utazó felhasználók számára. Apró mérete ellenére mégis teljes értékű felszereltséget kapott: az alapkonfiguráció része egy 1,6 GHz-en ketyegő Intel Core 2 Duo processzor, 2 GB rendszermemória, egy 120 gigabájtos merevlemez, az Intel GMA X3100 grafikus motor, valamint a dupla rétegű DVD-író. A gépbe webkamerát és kártyaolvasót is szerelt a gyártó, a vezeték nélküli kapcsolódásról pedig Wi-Fi modul gondoskodik.

Az 1900 dolláros Lenovo U110 alapcsomag egy 4 és egy 7 cellás akkumulátort, valamint Windows Vista Home Premium operációs rendszert tartalmaz; jelenleg még csak az Egyesült Államokban vásárolható meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés