Hirdetés

Európában is elérhető már a JooJoo tablet

A Fusion Garage egy hónapja mutatta be JooJoo nevű tabletet, ám a termék akkor még csak az Egyesül Államokban volt rendelhető. Most azonban Kanada mellett már Európában is beszerezhetővé vált a kicsi készülék. A JooJoo egy 12,1 colos képátlójú kijelzővel rendelkezik, ami kapacitív technológiás multi-touch érintőpanellel van felszerelve. A megjelenítő felbontása 1366x768 pixeles, a meghajtásáról pedig az NVIDIA ION lapkája gondoskodik.

JooJoo [+]
JooJoo [+]

A mindössze 1,1 kg-os szerkezetben egy Intel Atom processzor dolgozik, mégpedig az 1,6 GHz-es órajelen üzemelő N270-es modell. A háttértár szerepét egy flash alapú tároló tölti be, ami 4 GB kapacitású. Emellett találunk még természetesen 802.11b/g/n-es Wi-Fi kártyát és 2.1-es Bluetooth adaptert is a masinában, továbbá a terméket webkamerával, gyorsulásmérővel és fényszenzorral is ellátták a tervezők.

JooJoo [+]
JooJoo [+]

A 324,5 x 199 mm-es alapterületű JooJoo vastagsága 3,8 és 18,9 mm közt változik. A masinára Linux alapú operációs rendszer került, az akkumulátora pedig nagyjából 5 órás használatot tesz lehetővé. A tablet Európában 359 eurós áron lesz kapható, amihez még 15 euró szállítási költséget kell számolni.

JooJoo [+]
JooJoo [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés