Hirdetés

Erőteljes memóriák szólóban és csomagban

A Corsair és a Mach Xtreme közösen használja ki a nyári vegetálást, így a vállalatok új memóriákat dobnak piacra, melyek bizonyos szempontok alapján domináns megoldásnak tekinthetőek. Az előbbi vállalat a CMGTX6 kódnevű modullal szeretne villantani, hiszen az új fejlesztés a világ leggyorsabb megoldása. A Corsair két hónappal korábban már megszerezte ezt a címet, de a Kingston nem sokkal később megörökölte az előkelő helyezést, így nem volt kérdés, hogy érkezik az Dominator GTX.

Corsair Dominator CMGTX6
Corsair Dominator CMGTX6

Az 1 GB-os kapacitással rendelkező modul olyan DDR3 lapkákat alkalmaz, amelyek 2625 MHz-es effektív órajelre képesek, az időzítésük pedig CL 9-11-10-30. Az XMP (Extreme Memory Profile) technológiát támogató az Intel előírásainak megfelelően 1,65 V-os feszültségen üzemel. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a DHX+ technológiát kamatoztató hűtőbordával rendelkező memória az új generációs Core i3, i5 és i7 processzorokhoz is használható. A Dominator CMGTX6 élettartam garanciával került az üzletekbe, az ára 175 euró körül alakul.

A Mach Xtreme két ArmorX szériás csomaggal rukkolt elő, melyek kétcsatornás módban üzemelnek a 1,65 V-os feszültség mellett. Az XMP technológiát támogató DDR3-as szettek paramétereit az alábbi táblázat foglalja össze:

Mach Xtreme DDR3
Típus Sebesség Késleltetés Kapacitás
ArmorX - 1600 MHz (8 GB)
DDR3-1600 CL 8-8-8-24 2 x 4 GB
ArmorX - 2000 MHz (8 GB) DDR3-2000 CL 9-9-9-24 2 x 4 GB

Mach Xtreme ArmorX
Mach Xtreme ArmorX

A gyártó a HDT hűtőbordával felszerelt memóriákra élettartam garanciát vállal. A forgalmazás még ebben a hónapban megkezdődik, a csomagok ajánlott fogyasztói ára azonban nem ismert.

Előzmények

Hirdetés